| EUR
0,- Kč - 0 ks zobrazit košík
v kódu v názvu v textu

Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástrojeRobert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje

Firma RS-servis a RS profi centrum si Vám dovoluje nabídnout široké spektrum nářadí a nástrojů od světově uznávaných výrobců , kteří patří mezi špičku ve svém oboru.

This demo requires Flash Player.




Bomar

Poptávku na zboží od této firmy zasílejte e-mailem na adresu rsproficentrum@email.cz a my Vám zpracujeme nabídku.



BOMAR, spol. s r.o. je středně velká firma se sídlem v Brně. Morava a zvláště Brno byly a jsou průmyslovým centrem České republiky.

Firma BOMAR byla založena v roce 1993, kdy začínala s 6 zaměstnanci na ploše 120m2. Ve výrobním programu byl pouze jediný model pásové pily - STG 200.

Díky silné poptávce po cenově dostupných a vysoce kvalitních pásových pilách jsme mohli výrazně rozšířit škálu našich produktů. Během krátké doby se podíl naší produkce určené na export přehoupl přes 50%.

V dalších letech firma dále expandovala díky neustálému vývoji, zlepšování kvality a rozšiřování sítě našich prodejců v Evropě, Asii a Americe.

V roce 2007 naše firma (s 220 zaměstnanci a výrobní plochou  7000m2) prodala kolem 5000 pásových pil.

V současné době nabízí firma BOMAR, spol. s r.o. více než 50 typů pásových pil, které doplňuje bohatý program manipulačních systémů obsahující dopravníky materiálu, délkové dorazy a podavače.

Nabídka pásových pil zahrnuje stroje od malých mobilních ručních pil až po plně hydraulické, CNC-řízené automaty s možností oboustranných úhlových řezů, určené pro řezání ocelových materiálů téměř jakýchkoliv rozměrů.

Naše produkty neustále vyvíjíme a vylepšujeme, aby odpovídaly nejnovějším požadavkům trhu. V našem vývojovém a zkušebním oddělení na tom pracuje skupina zkušených inženýrů a konstruktérů. Kromě vývoje nových produktů se zabývají také zlepšováním produktivity a užitkové hodnoty stávajících strojů.

Abychom vyhověli stále stoupajícím nárokům na kvalitu a životnost, vyrábíme více než 80% dílů ve vlastní režii, s podporou počítačem řízeného organizačního systému, na moderních CNC frézovacích a vrtacích centrech.

O dostupnost našich výrobků a služeb koncovým zákazníkům se stará celosvětová síť našich obchodních partnerů s odborně vyškoleným servisním personálem. Za dobu existence firmy jsme prodali více než 38.000 pásových pil, což nás zavazuje a motivuje k dalšímu zvyšování produktivity a užitkové hodnoty našich strojů.


www.bomar.cz

Uživatel:

Heslo:


registrace
konec prava
RS-PROFI centrum

Kontaktní formulář


Celé jméno:

Telefon:

E-mail:

Text:


Copyright © Robert Suchan, RS-Servis, nářadí, nástroje Všechna práva vyhrazena | Created by AVT design - tvorba www stránek | Výměna odkazů